Artikujt

 Cloudflare, si punon në realitet?

 DNS - Domain Name System

DNS Akronim i Domain Name System, sistem emërtimi i domain-it. Një PC i dedikuar me një database...

 Si arrin deri tek Hostingu?

Choosing a web host is the first step you should consider when starting a website project. In...

 Si ta zgjedhim një emër Domaini

 HTML5 and CSS3

While HTML4 and CSS2 are solid technologies and will remain the front runner until a broader...

 MagicSpam - Anti spam software

  Together this accounts for over 99% of all unwanted email. Targets All Spam Sources...

 Siguri dhe performanc të webfaqës

Every time a visitor makes a connection to a website using SSLtheir browser automatically...

 Para se të bleni host duhet ti dini këto!

Kthehu në 2005, kam blerë hapësirë ​​të përbashkët server nga një kompani e njohur hosting. Në...

 Qfarë është Domain Name?

 Qfarë është Hosting?

All about HostingHosting (also known as Web site hosting, Web hosting, and Webhosting) is the...

 Qka është SSL?

What is SSL? The Secure Socket Layer (SSL) and Transport Layer Security (TLS) is the most...

 Qfarë është një Webdizajn?

Design is the process of collecting ideas, and aesthetically arranging and implementing them,...