Ne përdorim teknologji të tilla si cookies (fotografi të vogla të depozituara nga browseri juaj), web beacons, ose identifikues pajisje unike për të identifikuar në mënyrë anonime kompjuterin tuaj ose pajisje kështu që ne mund të dorëzojë një përvojë më të mirë. Sistemet tona të hyni informacion si shfletuesin tënd, sistemit operativ dhe adresën IP. Ne gjithashtu mund të mbledhë informacion personalisht të identifikueshme që ju ofrojnë për ne, të tilla si emrin tuaj, adresën, numrin e telefonit, adresë e-mail dhe informacione të tjera Profili në Facebook tuaj, tweeter, youtube etj llogari.

Sistemi ynë nuk është i dizajnuar që të lidhen të dhënat personale me aktivitetet tuaja (të tilla si faqet që ju shikoni ose gjëra që ju klikoni mbi ose kërko për, dhe është përdorur vetëm për të identifikuar ju të identifikoheni në IsmailiWeb.ch. Ne nuk e ndajnë në çdo rast personalisht identifikueshme informacion (si emrin, adresën, e-mail apo telefon) me askënd.

Informacioni qe ne mbledhim mund të ruhen ose të përpunohen në kompjutera të vendosura në çdo vend ku ne bëjmë biznes. kompanitë Analytics mund të shfrytëzojnë të dhënat anonime (të tilla si IP adresën tuaj ose ID pajisje ) për të na ndihmuar të kuptojmë se si shërbimet tona janë përdorur Ata përdorin këto të dhëna vetëm në vendin tonë ata nuk e ndajnë atë përveç në formë të përmbledhur,... nuk ka të dhëna është e ndarë për çdo përdorues individual Kjo privacy policy Ndryshimi i fundit më 08 mars 2015 . Politika e privatësisë tonë mund të ndryshojë nga koha në kohë. Nëse bëjmë ndryshime materiale për politikat tona, ne do të zhvillohet një lajmërim në faqen tonë të internetit ose aplikim. Nëse ndryshimi materialisht ndikon përdoruesit e regjistruar, ne do të dërgojë një njoftim për ju me email , shtytje njoftim ose tekst.

Sunday, March 8, 2015« Kthehu